Esittely

Simolan perheeseen kuuluvat minä, mieheni Kari, pojat Mikko ja Teemu sekä 5 kultaistanoutajaa.
Asumme maaseudulla järvellä Mutalan kylässä, joka sijaitsee noin 30 km Tampereelta pohjoiseen. Talomme sijaitsee keskellä peltoja, metsän laidassa ja läheinen järvi sijaitsee 500 metrin päässä. Ihanteellinen asuinseutu koirille, jotka saavat juosta vapaana metsissä ja uida kesällä järvessä.

Ensimmäisen kultaisennoutajamme, "Topi" CH Karvin Touch Of Cosmos hankimme vuonna 1990 Karvin-kennelistä. Topin myötä ihastuimme rotuun ja sen jälkeen onkin kotonamme asunut jo useampi kultainennoutaja, joista lähes kaikki ovat Karvin-kultaisia. Viime jouluna haaveeni toteutui ja joukkoomme liittyi ihastuttava Svante-pentu Kerrien-kennelistä Englannista. Kiitos Heidi ja Helena Karves sekä Su Jolly näistä upeista koirista!!


Kari, Sari & Svante

Koirat ovat koko perheen lemmikkejä, mutta myös Sarin harrastus. Sari käy enimmäkseen koirien kanssa näyttelyissä, mutta myös treenaa noutamista ja jäljestämistä koirien taipumuskokeita varten sekä ylipäätään koirien omaksi iloksi.


Sari & Rody


Kari & koirat metsässä

Kari pitää huolen, että koirat pysyvät hyvässä kunnossa lenkittämällä heitä päivittäin pitkiä kävelylenkkejä metsässä koirien juostessa vapaana. Kari on koirien ja metsästystä harrastavan veljensä kanssa osallistunut syksyisin myös sorsanmetsästykseen. Mikko ja Teemu ovat olleet myös suureksi avuksi koirien hoitamisessa. He rakastavat leikkiä koirien kanssa tai käydä yhteisillä hiihtolenkeillä ym.


Teemu & koirat talvitohinoissa


Teemu & koirat talvitohinoissa


Teemu & Mikko tulossa hiihto reissulta


Rody & Mikko leikkimässä

Sari on käynyt kasvattajakurssin vuonna 2009 ja kennelnimi ”Simolan” on myönnetty vuonna 2010.


Sari, koirat ja kaunis kesäilta järvellä